Objavljeno: 06.02.2017 u 12:22 | Ostalo | Komentara:

Bila sam studentkinja i radila za minimalac! Onda sam postala SPONZORUŠA i sa 22 godine kupujem SOPSTVENU KUĆU

Za Kejti Plej su ekstragavantne večere, dizajnerske krpice i torbe, kao i preskup nakit svakodnevnica. Račune nije platila godinama, a sa samo 22 godine već ima dovoljno novca da kupi sopstvenu kuću u Sidneju.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Prije godinu dana Kejti nije ni slutila da će živjeti ovakvim životom. Radila je u lancu restorana brze hrane i paralelno studirala. A onda je čula za svijet sponzora koji su voljni da svojim sponzorušama plate sve životne troškove i tako je počela njena nova “karijera.”

Sve je počelo tako što je napravila nalog na jednom sajtu specijalizovanom za spajanje sponzora i sponzoruša. Prvi čovjek na koga je naišla imao je 30 godina, bio je svježe razveden i “samo mu je trebalo žensko društvo.”

- Samo smo sjedili i pričali, povremeno išli u bioskop ili bih ja otišla kod njega kući i tamo učila – kaže Kejti za Dejli Mejl i dodaje da je za te aktivnosti od njega dobijala 500 dolara nedeljno. Međutim, uskoro je raskinuo ugovor sa njom jer je želio ozbiljnu vezu.

- On nije želio se*s, ali ja jesam – kaže Kejti i dodaje da je uskoro pronašla novog sponzora. On je imao 32 godine i sa njim se višala tri mjeseca. Viđali su se, kaže, jednom do dva puta nedeljno i radili su sve što rade i pravi parovi, uključujući i se*s.

I od njega je, kaže, dobijala 500 dolara nedeljno, ali pride i mnogo nakita i sličnih sitnica.

- Te veze su kao prave, ozbiljne ljubavne veze. A novac je samo trešnjica na vrhu torte – uvjerena je ova djevojka.

Poslije njega, došlo je još nekoliko muškaraca – sasvim dovoljno da Kejti sada ima dovoljno para za sopstvenu kuću.

- Da, krijem od svojih poznanika i prijatelja da sam sponzoruša jer oko toga postoji mnogo stigme i tabua. Ljudi su ogorčeni, a ne znam zašto. Vlada mišljenje da su sponzoruše neozbiljne i nemotivisane, a pogledajte samo mene – ja sam uspješna studentkinja koja je pride zaradila i mnogo para. Ne vidim ništa loše u svom poslusponzorisanje je obostrani dogovor i obje strane znaju šta dobijaju – zaključuje ova djevojka.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: