Objavljeno: 02.03.2017 u 10:40 | Ostalo, Slike | Komentara:

Bila je na karnevalu sa dečkom: Popela mu se na leđa, a kada je spustila pogled – vidjela je ČISTI UŽAS

Kada je ova nesrećna djevojka planirala odlazak na karneval u Riju sa dečkom, nije joj sigurno padalo na pamet da će se vratiti sama, a još manje da će postati internet senzacija. A upravo se to dogodilo.

zena-karneval-brazil (2)

Usred gužve, ludila i zabave, ona se popela dečku na leđa. Dečko, s druge strane, nije prestajao da pije. I eto, desilo se šta se desilo – čovjek se toliko napio da je zaboravio da mu je djevojka na leđima! I bacio se u akciju dok je njegova, tada još uvijek zvanična djevojka, imala pregled nad cijelom situacijom.

Većinu ovde zanima samo jedna stvar – svi pretpostavljamo da je raskid uslijedio i da je bio buran, ali nas interesuje koja je bila njena prva reakcija na ovaj prizor! Šta vi mislite?

zena-karneval-brazil (1)

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: