Objavljeno: 16.01.2014 u 10:30 | Zdravlje | Komentara:

Za samo 8 minuta dnevno do savršenog stomaka

Uvijek ste željeli imati ravan stomak i tzv. pločice na stomaku? To i nije toliko teško postići, samo je potrebno svakodnevno vježbati.

Video koji vam predstavljamo govori o tome kako raditi na tom dijelu tijela. Rezultat se može postići samo ako se vježba redovno, to vrijedi i za muškarce i žene. Sve što je potrebno jeste da znate kako da radite vježbe i kojim redoslijedom i rezultat je zagarantovan.

Aerobne vježbe, za stomačne mišiće duže od 7 minuta, stimulušu kapilare u tom području šro rezultira povećanim protokom krvi u tom području. Veći protok krvi znači veći protok kisika a masnoće sagorijevaju samo u prisustvu kisika.

Napregnutim mišićima je potrebno više kalorija kako bi ostali aktivni. Naš organizam nastoji da oslobodi potrebne kalorije u predjelima tijela gdje su aktivni mišići, tako da brže sagorijeva masnoće u tom području.

Pogledajte video i obavezno isprobajte!

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: