Objavljeno: 30.05.2019 u 18:58 | Zdravlje | Komentara:

Preskače vam srce ili vas probada u grudima: Izliječite sve probleme sa srcem, čak i anginu pektoris! – Probajte ovo ODMAH!

Čuveni recept napravila je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina i umrla u svojoj 81. godini. Recept za čuveni lijek napravila je opatica Hildegard fon Bingen, još prije 800 godina kada je bila živa. Ona je umrla u svojoj 81. godini, ali iza nje ostao je prirodni lijek za srce.

srce-recept

Ovaj lijek za srce pokazao se veoma djelotvorno kod svih srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osjetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja.. Pokazao se kao dobar i kod angine pektoris.

Potrebno je:

  • 10 svježih stabljika peršuna (bez korjena)
  • litar domaćeg crnog ili bijelog vina
  • dvije kašike vinskog sirćeta
  • 300 gr prirodnog meda

Priprema:

10 svježih stabljiki peršuna zajedno sa listovima staviti u litar čistog prirodnog vina i dodati 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta.

Kuha se 10 minuta na tihoj vatri (PAŽNJA, pjeni se !). Poslije se doda 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavi da se lagano kuha još četiri minute. Vruće vino za srce procediti i još toplo staviti u boce koje su prethodno isprane jakim alkoholom. DOBRO ZATVORITI! Talog koji se stvara nije škodljiv i slobodno se može piti. Svakome se prepušta odluka da li će med kuhati ili ne.

Upotreba:

Napitak se koristi svakodnevno po supena kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.

izvor: novi.ba

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: