Objavljeno: 29.04.2019 u 14:05 | Zdravlje | Komentara:

KOSA ĆE RASTI KAO LUDA, A VID KAO KOD ORLA: Pojedite 3 kašike dnevno i desiće se čudo!

Mnogi od nas imaju probleme sa kosom, a i oslabljenim vidom. Priroda nam nudi rješenje i za ove probleme. Sve što treba jeste da pojedete ovu smjesu punu zdravih namirnica i poboljšat ćete vid, a i zdravlje kose.

kosa-rast1

Nakon nekoliko dana primjene, primjetit ćete znatno poboljšanje i osjećat ćete se puno bolje. Za pripremu vam neće trebati puno sastojaka.

Potrebni sastojci:

  • 200 g lanenog ulja
  • 4 limuna
  • Kilogram meda
  • 3 mala čehna bijelog luka

Priprema:

Očistite bijeli uk i stavite u blender zajedno sa 4 limuna i napravite dobru smjesu. Toj smjesi dodajte laneno ulje, med i još miješajte. Dobijenu smjesu prebacite u teglu, dobro zatvorite i stavite u frižider.

Konzumirajte jednu kašiku smjese pola sata prije jela, ali konzumirajte drvenom kašikom. Potrebno je da konzumirate 3 puta dnevno, prije obroka, a ova smjesa će poboljšati vaše cjelokupno zdravlje i djelovat će preventivno na mnoga oboljenja.

Primjetit ćete znatno poboljšanje, pa zašto onda ne probati?

Izvor: megagiga

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: