Objavljeno: 10.04.2014 u 17:20 | Zdravlje | Komentara:

Deset (10) vježbi za podignute i seksi grudi koje ‘prkose gravitaciji’

Prosječne gudi teže od jedan do dva kg, a brzina kojem se one “spuštaju” ponajprije ovisi o genetici. Veće grudi u pravilu se prije opuštaju od onih manjih, a od mladosti do starije dobi bradavice se u prosjeku spuste za 11 cm. Tome se može doskočiti redovitim vježbanjem prsnih mišića. Pridružite nam se u izazovu i pronađite inspiraciju za vlastiti trening koji jamči lijep dekolte.

1. U ležećim vježbama s utezima ruke moraju biti paralelne s podom, a početi možete i s malim bučicama te postupno pojačavati težinu:

2. Ako niste ljubitelj teretane, postoji serija jednostavnih i vrlo učinkovitih vježbi koje se izvode kod kuće koje pokazuju rezultate već u 14 dana:

3. Kod vježbi na podu leđa trebaju biti čvrsto pritisnuta kako bi se smanjio rizik od ozljeda, a prsni mišići preuzeli sva posao, a grudi postale čvršće:

4. U već pet minuta treninga na dan značajno se može poboljšati tonus grudi, kao i izgled dekoltea. Pogledajte najbolje vježbe fitness trenerice Denise Austin:

5. Bikini i fitness model Dominica Westling otkriva kako na pravilan način izvesti sklekove koji su zaslužni za odličan izgled njezinih grudi:

6. Rekviziti u vježbanju ne moraju biti samo utezi, pa tako i zid može poslužiti za pružanje otpora i vježbanje prsnih mišića:

7. Čest problem je i nakupljanje masnoće na predjelu između grudi i pazuha, a to se može učinkoviti eliminirati vježbama s lopticom:

8. U videu pogledajte jednostavne vježbe za podizanje grudi i jačanje prsnih mišića koje se izvode u krevetu:

9. Trening u trajanju od gotovo pola sata uključuje i vježbe koje nisu standardne, a aktiviraju sve prsne mišiće te učvršćuju grudi:

10. Već i samo zatezanje prsa u pilatesu svojevrsna je vježba za grudi u kojoj tijelo samo sebi pruža otpor. Jedna od popularnih ali i vrlo učinkovitih vježba za prsa je ova:

Izvor: www.24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: