Objavljeno: 03.01.2017 u 17:41 | Zdravlje | Komentara:

2 kapi ovoga u UŠIMA i 97% vašeg SLUHA će se oporaviti! Čak i ljudi stariji od 80 godina su ludi za ovim jednostavnim i prirodnim lijekom!

Na tržištu se danas nude brojni tretmani za vaše uši, ali danas, mi ćemo vam predložiti prirodno rješenje koje će vam pomoći da vrlo brzo i lako smanjite vaše probleme sa sluhom! Češnjak je sastojak koji se koristi kao rješenje.

2-kapi-usi

Bacite pogled na recept!

Potrebno:

– 3 čehna bijelog luka

– maslinovo ulje

– kapaljka

– gaza

Priprema:

Uzmite tri čehna bijelog luka. Zatim, operite ih i pritisnite čvrsto, tako da možete izvući maksimalnu količinu soka. Pomiješajte bijeli luk sok s maslinovim uljem i staviti ga u kapaljku.

Korištenje:

Stavite 3-4 kapi ovog ulja u vaše uši. Odmorite u ležećem položaju. Uzmite komad gaze i zatvorite uho. Vaš sluh će se brzo popraviti uz pomoć ovog recepta!

Izvor: receptibakinekuhinje.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: