Objavljeno: 16.05.2014 u 9:15 | Ljubav i Sex | Komentara:

Rijetke vrste frajera koje trebate čuvati kao kap vode na dlanu

momak-cura

Zapravo, svaki muškarac ima potencijal da bude ČAROBNJAK, samo kad hoće.

To nije neka osobita mudrost i nisu oni ni rijetki. Čarolija je svakodnevna i svakom dostupna. Mi je moramo samo prepoznati i prepustiti se.

Kod LJUBAVNIKA je već malo zahtjevnija situacija. To su oni što stvarno znaju kako voljeti žene, bez obzira na koji kilogram viška, bez obzira na izrast na kosi i bez obzira na sve nevažne stvari kojima smo često (bespotrebno) opterećene.

Oni točno znaju što reći i napraviti, i tada se mi osjećamo kao najprivlačnije i najljepše na svijetu.

Ali, da ne bude zabune, oni katkada nemaju ideju o vezi, a često nisu ni slobodni…

Ali ako je pravi ljubavnik, to i nije prva stvar koju saznamo nego najčešće posljednja, pa onda na kraju padne u vodu svaka naša nada da smo ga našle i da ćemo ga zadržati.

Međutim, dok traje, nije samo dobro nego je – najbolje.

DOBRI-BOLJI-NAJBOLJI prava su rijetkost i dragocjenost. Naša je najveća pogreška što ih ne znamo prepoznati na samom početku nego tek na kraju shvatimo što smo izgubile. Zato, pamet u glavu!

Čim prepoznate da je netko dobar, pa se onda poslije neizbježnih uspoređivanja s drugim dečkima (da ne kažemo bivšim) ispostavi da je Bolji od drugih, znajte da će vjerojatno za vas biti i Najbolji! Čuvajte ga i ne dajte mu da ode! Jer ako ode, to je onda neki sindrom Halleyeva kometa…

Sljedeći se baš dugo čeka.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: