Objavljeno: 25.06.2015 u 13:09 | Featured, Svijet | Komentara:

ZVIJEZDA REAL MADRIDA Napravila predivnu gestu uplakanom dječaku

Zvijezda kolumbijske reprezentacije i Real Madrida James Rodriguez pokazao je kako bi se nogometaš trebao ophoditi prema svojim navijačima. Pogotovo kada je riječ o klincima koji u njima vide svoje idole.

james-rodriguez

Danas često imamo riliku vidjeti bahato ponašanje nogometnih zvijezda i sportaša općenito prema svojim navijačima. Pa tako pojedine umišljenje i pretplaćene zvijezde samo prođu pokraj svojih obožavatelja niti ih ne pozdravivši, ili im čak odbiju dati i autogram.

Ne, nitko ne očekuje da svaki nogometaš mora uvijek da svoj dres ili dio svoje opreme je li je to, u pravilu, zabranjeno u klubovima. Postoje iznimne situacije kada se to radi, odnosno, trenuci u kojima se takva gesta neće zamjeriti igraču. Iako, u pravilu on iz džepa mora platiti svaki dani dres, majicu…

Zagrlio dječaka i dao mu trenirku

James očito ne spada u red onih umišljenih zvijezda kojima nije stalo do svojih navijača. Pogotovo u situacijama kada je taj navijač dječak. Naime, na Copa Americi navijači Kolumbije nestrpljivo su čekali da stigne autobus s njihovim ljubimcima. Dolaskom autobusa, James je izašao iz njega i ugledao jednog dječaka kako drži njegov dres iz Reala.

Klinac je bio toliko uzbuđen da je u jednom trenutku počeo plakati. James to nije mogao gledati. Zvijezda Reala mu je prišla i zagrlila ga. Zatim ga je prebacila preko zaštitne ograde na svoju štićenu stranu i još jednom ga zagrlila.

Dječak je tada totalno bio izvan sebe. I kao šlag na tortu, James je na kraju skinuo svoju reprezentativnu trenirku i poklonio mu je. Dječakovoj sreći tada nije bilo kraja. Toliko, da je prilikom davanja izjave za domaći medij još uvijek plakao.

Nema sumnje, klinac će ovo pamtiti čitav život.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: