Objavljeno: 02.02.2015 u 11:27 | BiH, Featured | Komentara:

Vjerovali ili ne: Ovo je “kuća” Mustafe Malčinovića!

Kalesija – Na prvi pogled, čovjek bi se zapitao: “Da li je moguće“? Ali, to je tužna bh. realnost. Naime, u redakciju Ekskluziva.ba portala je stiglo pismo s molbom da objavimo apel za pomoć porodici Mustafe Malčinovića. Apel vam prenosimo u cjelosti.

kuca-mustafe-malcinovica-1

- Porodici Malčinović Mustafe ( Muće ) HITNO potrebna pomoć svih dobrih ljudi. Živi u nenormalnim uslovima sa dvoje djece i suprugom, nezaposlen, bez primanja i deložiran iz kolektivnog centra.

Hranu, gardarobu, i sve što možete dati od srca, poklonite ovoj porodici. Porodica se nalazi u Gornjim Vukovijama ( Džafići ). Ovo na slici su prvi i pravi humanisti iz Tuzle gospodin Željko i Renata Divijak koji su uručili prvu pomoć u hrani i gardarobi.

Ukoliko želite kontaktirati i pomoći porodici Malčinović to možete učiniti na broj telefona 060 336 4717.

Devizni žiro računa na ime Mustafe Malčinovića u BBI banci je: 141 389 132 006 07 49. Račun za uplatu u KM-u je: 141 389 132 004 581 1.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: