Objavljeno: 12.06.2016 u 9:23 | Featured, Music, Showtime | Komentara:

(VIDEO) IMA SAMO 7 GODINA I SNAŽNU PORUKU: Njene riječi su Gocu i Jelenu dovele do suza!

Darija Vračić je u polufinalu “Pinkovih zvezdica“ otpjevala pjesmu “Samo da rata ne bude“. Cijeli nastup je bio emotivan, Goca, Jelena i Leontina su zaplakale slušajući pjesmu.

darija-goca-jelena

Djevojčica je pjesmom Đorđa Balaševića poslala snažnu poruku iako ima samo 7 godina.

“Divno što si se sjetila jedne pjesme koja je obilježila jedno vrijeme. Vratila si nas u doba koje se nadam se nikada neće ponoviti“, rekao je Hari.

“Održala si lekciju doraslima gdje griješe. Pokazala si da u vašim dječijim srcima leži istina. Ovo je bio jedan od najpoučnijh nastupa, pjevala si nikada bolje, nastup nikad bolji… skidam kapu“, rekao je Milan. Sa njim se složila Goca.

“Prvo nikada bolje nisi pjevala. Ti si ozibljan pjevačica. Ono što je značajno u tvom nastupu to je da nema generacije koja nije preživjela rat. Ja se nadam da ti i naša djeca neće morati da prođu kroz to“, istakla je Goca. Sa njom se složila i Leontina.

“Najbolje si pjevala do sad. Pokazala si dubinu i malo je reći riječi hvale. Mene je ovo toliko obuzelo, ti si moja čarolija“, rekla je pjevačica.

“Preemotivno, preozibljno. Slušaš riječi pjesme koja je realna, istinita, kada se sve to upakuje sa tvojim anđeoskim izgledom ne može čovjek da ostane ravnodušan. Ti si anđeo glasnik“, istakla je Jelena Tomašević.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: