Objavljeno: 27.12.2018 u 14:20 | Featured | Komentara:

Samohrana majka četvero djece je poslužila tri muškarca u restoranu: Kad je došlo vrijeme za naplatu, ostala je u šoku

Samohrana majka četvero djece Trisha Murphy iz američke savezne države Maine jedva spaja kraj s krajem.

majka-4-djece

Uz to što radi u staračkom domu i polaže ispite kako bi postala profesionalna njegovateljica, dodatno je zaposlena kao konobarica.

“Prosječno radim 50 do 60 sati tjedno i na tečaju provodim još 18 sati”, kaže ona.

Prošli joj je tjedan bio posebno stresan jer osim što nije stigla obaviti božićni šoping, pokvario joj se auto i nije znala kako će pronaći 735 dolara za popravak.

Dok je tijekom svoje smjene u restoranu razbijala glavu što će učiniti, za stol su sjela tri muškarca, a jedan ju je neprestano zapitkivao kakvi su joj planovi za Božić.

Ispričala im je kako ima četvero djece koja se vesele blagdanima. Kad je došlo vrijeme za naplatu, ostala je u šoku.

Muškarci su joj ostavili 500 dolara napojnice, što je bilo čak 15 puta više od iznosa računa.

majka-4-djece-racun

“Prvo sam mislila da se radi o grešci, a zatim sam se morala boriti sa suzama. Jedan od njih se samo nasmiješio i rekao ‘Sretan Božić, draga’”, ispričala je Trisha koja je cijelu priču podijelila putem Facebooka.

“Sad mogu taj novac uložiti u popravak auta, a s ovotjednom zaradom kupiti darove za djecu. Ne moram biti pod stresom oko toga mogu li im priuštiti Božić, a ne moram ni odraditi dodatne smjene pa ću moći s njima provesti više vremena. Spasio je Božić mojoj djeci. Još uvijek ima dobrih ljudi na svijetu. Ovaj muškarac me nikad ranije nije vidio, ne zna ništa o meni, a učinio je nešto tako velikodušno”, rekla je Trisha.

Izvor: novizivot.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: