Objavljeno: 22.12.2015 u 18:32 | Featured, Moj Dom | Komentara:

RONALDO PRVI PUT PUSTIO KAMERU U KUĆU: Pogledajte kako izgleda raskoš ove fantastične vile! (VIDEO)

Fudbaler madridskog Reala je za emsiju Unscriptd otvorio svoja vrata i omogućio dvominutnu turu po svojoj kući, po prvi put do sada.

– Ovog psa volim. Znate zašto? Jer je uvek tih – rekao je Ronaldo, pokazavši na statuu keramičkog dalmatinca, prije nego što je nastavio ka velikoj spavaćoj sobi.

– Moja soba je jedna od najvažnijih stvari u životu, jer moram dobro da se odmorim. Ovde spavam i sprovodim skoro pola dana, jer znate, da biste igrali dobro, morate dobro i da se odmorite – objasnio je Ronaldo prije nego što se zaputio ka dnevnoj sobi i trpezariji.

– Moj kuhar je odličan, sjajno kuha, zato i izgledam tako dobro – kroz smuheh dodaje Portugalac.

Na kraju se vidi veliko dvorište sa bazenima i manjim terenom na kom se igra njegov sin Kristijano Junior, a interesantno, Ronaldo je odlučio i da novogodišnju jelku postavi upravo napolju.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: