Objavljeno: 25.08.2014 u 17:10 | Featured, Svijet | Komentara:

PREŽIVJELA NAPAD LAVA: “Nisam mogla ništa, mislila sam da ću umrijeti”

Peruanska nastavnica preživjela je zastrašujuć napad lava u cirkusu. Zvijer ju je zgrabila i vukla okolo po kavezu 30-ak sekundi.

Napad lava na nastavnicu u cirkusu u peruu (Screenshot: YouTube)

Napad lava na nastavnicu u cirkusu u peruu (Screenshot: YouTube)

Na YouTubeu se pojavio video napada lava na nastavnicu koju je trener pozvao da sudjeluje u nastupu kao dio točke. Nitko se nije nadao da će nastavnica dobiti pogibeljan tretman.

Roxana Guevara je mogla samo bespomoćno i u smrtnom strahu nadati se da će je moćna lavica pustiti. Lav se s njom poigravao i vukao je kao da je riječ o krpenoj lutki a ne o čovjeku.

Incident se dogodio u gradu Cuzco, a nastavnica je napad preživjela s teškim ogrebotinama vrata i torza. Iz bolničkog kreveta je rekla kako se javila sudjelovati u točki da pokaže kako lavovi nisu agresivni, prenosi Mirror.

“Smoždio me kad je skočio na mene, Nisam mogla ništa. Vrat mi je zgrabio pandžama. Mislila sam da ću umrijeti”, rekal je Guevara.

Čini se da je i cirkus prekršio zakon usvojen u srpnju 2011. godine u toj zemlji, kojim je zabranjeno koristiti divlje životinje na taj način. Istraga je u tijeku.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: