Objavljeno: 27.02.2018 u 21:22 | Featured | Komentara:

Poruka susjeda na vratima digla Zagreb na noge: Ovo svi morate vidjeti!

Fotografija je u kratkom vremenu pokorila društvene mreže što samo dokazuje koliko smo kao društvo izgubili vjeru u dobro.

poruka-starac

‘Ono kad te život podsjeti da su najveći među nama zapravo oni najmanji i najtiši, da biti vjernik ne znači ništa nego biti čovjek, da je život lijep i nikakav drugačiji, prepun divnih naizgled malih priča zbog kojih se sigurna sam, ova zemlja i dalje okreće. I da zbog toga vrijedi živjeti i – vjerovati. Nebo i kada nam da hladne dane, nikada ne zaboravi na onaj nužan tračak sunca’ – komentar je jedne Zagrepčanke dirnute porukom susjeda koji je na vratima zgrade ostavio ni manje ni više nego, – svoje srce!

poruka-foto

Hvala njemu i svim onim ljudima koji u ovo vrijeme vraćaju vjeru u ljude!

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: