Objavljeno: 10.03.2016 u 22:11 | Featured, Music, Showtime | Komentara:

Odmah stisla gumb, no kad je čula čime se bavi, zanijemila je – kao i cijela dvorana

Glazba može biti odgovor na mnogo pitanja – ako ste tužni, može vam vratiti pozitivan stav. Ukoliko se želite opustiti, pustite si svoju najdražu pjesmu i otplovite u svoj svijet.

Za neke je ljude glazba mnogo više, za neke je ona način na koji mogu preuzeti kontrolu u svom životu. Ryan Quinn je 25-godišnji učitelj glazbe koji radi s učenicima koji su prošli kroz neku traumu. Njegov je rad za te ljude krucijalan i o njemu ovisi njihova sreća i zadovoljstvo, piše Littlethings.

Ryan ipak nije samo učitelj. On je veoma talentiran glazbenik i odlučio je sreću okušati na slijepim audicijama maeričkog The Voicea.

Suci nisu ni znali što im se sprema, ali u trenutku kad je pustio glas, Christina Aguilera je bila očarana. Ostalim je članovima žirija trebalo malo duže, no svi su se na kraju okrenuli.
Iako je prije natjecanja rekao kako bi volio ući u Pharrellov tim, ispred Quinna bila je velika odluka.

U videu pogledajte njegov fantastični nastup i odabir mentora

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: