Objavljeno: 13.09.2016 u 8:12 | Featured, Zdravlje | Komentara:

Od ovih namirnica rak umire i krajnje vrijeme je da ih počnete JESTI!

Medicinska istraživanja su otkrila da ove namirice su jako korisne u slučaju raka, a one negiraju rast raka. Većina ovih namirnica su bolje i snažnije od hemoterapije. A gotovo sve su sigurno vaše omiljene namirnice. Ukoliko konzumirate njih regulisat će vam se angiogeneza. I na taj način ete uspješno spriječiti razvoj i širenje malignih stanica.

namirnice-rak

1.Crno vino

Crno vino je snzažan sastojak i poznat kao resveratrol, sadrži antioksidans i obično se nalazi u koži grožđa. A velike studije su dokazale da sveratrol uspješno ubija bakterije, viruse i gljivice.

2.Kurkuma

Kurkuma ima veliki broj zdravstvenih pogodnost, a veoma je efikasna kada je u pitanju topljene vaših masti.

3.Borovnice i maline

Plodovi maline i borovnice su jako učinkoviti u sprječavanju različitih vrsta raka, a mogu zasutaviti i angiogenezu i smanjiti oksidativni stres.

4.Kafa i zeleni čaj

Sigurno ista znali da su kafa i zeleni čaj jako korisni napitci, a pogotov zenelni čaj. Oni vam mogu pomoći kod različitih vrsta raka.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: