Objavljeno: 22.11.2013 u 17:04 | Featured, Svijet | Komentara:

Od 680 grama do veselog dječaka: Očeva kamera snimila nevjerovatnu prvu godinu prerano rođenog sina

680grama-do-veselog-djecaka

Screenshot: Vimeo

BENJAMINU SCOTU supruga je rodila sina čak 15 tjedana prije zakazanog termina.

Kada je rođen, dječak Ward je imao svega 680 grama te je prvih 107 dana života proveo na intenzivnoj njezi za novorođenčad u bolnici.

Ne prepustivši se očajavanju i neproduktivnoj brizi, Benjamin je svog sina snimao kako se razvija te kroz godinu dana postaje nasmijan, sretan i zdrav dječačić, piše The Stir.

Benjamin Scot je inače profesionalni fotograf za Abercrombie & Fitch te filmaš stoga nije bilo boljeg načina da obilježi prvu godinu života svog sina. Video, koji je posvetio svojoj supruzi te liječnicima i medicinskom osoblju dječje bolnice Nationwide u Ohiju, započeo je snimati četiri dana nakon njegovog rođenja kada ga je majka Lyndsey po prvi put primila u naručje, a u njenim rukama, zdrav i veseo, našao se i nakon godinu dana.

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: