Objavljeno: 02.01.2016 u 20:04 | Featured, Zdravlje | Komentara:

Očistite krvne sudove uz pomoć sode bikarbone: Jedna čašica ove tečnosti uklanja holesterol!(RECEPT)

Riješite se lošeg holesterola i očistite krvne sudove uz ovu magičnu mješavinu koja se pije svako jutro.

arterije

S povišenom masnoćom u krvi ili holesterolom mnogo ljudi se bori u savremenom svijetu zbog brzog načina života, ali i zbog genetske predispozicije. Normalan nivo holesterola je između 4,60 i 6,20 mmol / L.

Ovaj sirup se pokazao vrlo efikasan u skidanju povišenog holesterola.

Potrebni sastojci:
- 1 kg limuna;
- 5-6 vezica peršuna;
- 3 l vode;
- 1 kesica sode bikarbone.

Limun oprati najprije u hladnoj vodi, zatim ga potopiti u toplu vodu i sipati kesicu sode bikarbone. Ostaviti tako da odstoji oko sat vremena. Peršun zajedno sa stabljikom isjeckati na sitnije komadiće.

Limun zajedno sa korom sitno isjeckati. Peršun i limun staviti u šerpu i naliti tri litre vode. Kuhati na tihoj vatri dok se ne ukuva, 2-3 sata. Kada je skuvano, ocijediti. Trebalo bi od prilike da dobijete 1,5 l sirupa.

Pije se svako jutro, na prazan stomak, mjera jedna puna čašica za rakiju. Mjera je dovoljna za 15 dana, ako se pije svako jutro.

Izvor: web-tribune.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: