Objavljeno: 31.01.2014 u 10:50 | Featured, Showtime | Komentara:

Melika Moranjkić, zvijezda u usponu, ponovo oduševila svojim glasom

Melika Moranjkić, senzacija iz Srebrenika, koja je prošle godine oduševila cijeli region svojim glasom i izvedbom pjesme od Celine Dion – Power of love, snimila je novi cover.

melika-moranjkic-i-have-nothing

Da je pred njom svijetla budućnost pokazala je mnogobrojnim nastupima sa već afirmisanim i slavnim pjevačima, kojima je bila gost na njihovim koncertima. Jedan od takvih nastupa bio je kada se Meliki ispunio san da zapjeva sa Kaliopi.

Novi cover je snimljen u saradnji sa muzičkim studiom “Prizma Records”, a za video produkciju bili su zaduženi Almir Mujkanović, Srđan Rakita i Sadik Hadžić.

Melika je ovom izvedbom iskazala svoj talenat i potvrdila da ima fenomenalan glas kojeg ćemo, sigurni smo, još dugo slušati u budućnosti.

Uživajte u njenoj izvedbi pjesme od Whitney Houston – “I Have Nothing”.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: