Objavljeno: 13.06.2015 u 7:54 | Featured, Music | Komentara:

GUŠILA SE U SUZAMA I PJEVALA: Potresna priča seksi Bugarke će i vas rasplakati! (VIDEO)

Bugarka Gabrijela Pejčev, koja je osvojila svojim glasom, ali i seksipilom, gledaoce “Pinkovih zvezda“, u potresnoj ispovijesti otkriva životnu dramu sa tragičnim završetkom koju je imala neposredno uoči šoua.

Pinkove-zvezde-Gabrijela-Pejcev

Foto: TV Pink

Gabrijela se na prvom snimanju pojavila neposredno poslije smrti oca koji ju je, kako priča, stalno podržavao i čija najveća želja je bila da doživi uspjeh svoje mezimice na velikoj sceni.

Njen otac je devet mjeseci bolovao od karcinoma pluća, a Gabrijela je provela posljednje sate sa njim i, jedva uspijevajući da zadrži suze, opisala kako je to izgledalo.

I u poodmaklom stadijumu bolesti – on je, kako Gabrijela kaže, čekao do ranih jutarnjih sati da se ona vrati sa nastupa.

Pogledajte zaista potresnu priču mlade pjevačice. Suze ćete, znajte to, teško uspjeti da zadržite…

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: