Objavljeno: 29.12.2015 u 10:22 | Auto & Moto, Featured | Komentara:

GENIJALAN IZUM Evo kako izvući auto i iz najdubljeg snijega – momentalno!

Ako je vjerovati prognozama, snijeg samo što nije zakucao na naša vrata. S njime dolaze i problemi za one koji još uvijek nisu zamijenili ljetne gume, ali i onima drugima, koji također mogu zapeti u snijegu, usprkos zimskoj opremi.

trac1

Ako do toga dođe, u prtljažniku će im sigurno dobro doći Trac Grabber, koji vas može izvući iz najgorih situacija. Naizgled, Trac Grabber je vrlo jednostavan, sastoji se od gume i trake za zatezanje, pa se svi s pravom pitaju kako to da ovakav gadget nije ranije izumljen.

Ovaj uređaj se vrlo brzo i lagano montira na pogonske gume, nakon čega automobil više neće zastajati u svakom malo dubljem snijegu. Osim toga, Track Grabber možete koristiti i u drugim godišnjim dobima, jer vas na jednak način može izvući iz pijeska ili blata.

Pogledajte i kako Track Grabber funkcionira u praksi.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: