Objavljeno: 09.09.2014 u 9:50 | Featured, Zdravlje | Komentara:

ČUDOTVORNI NAPITAK: Ubija stanice raka u 3 mjeseca

Ovaj liječnik bolovao je od raka pluća, a “travar” iz Kine preporučio mu je čudotvorni napitak. Uzimao ga je puna tri mjeseca. Ozdravio je.

cudotvorni-napitak-repa-rak

Ovaj čudotvorni napitak spriječit će rast stanica raka u vašem tijelu, ali i spriječiti njihov nastanak tvrdi poznati liječnik Seto.

Ono što trebate za ovo čudotvorno piće je: korijen repe, mrkvu i jabuku. Poprilično jednostavno, zar ne? No, pripazite da su namirnice organske.

Nasjeckajte namirnice na komadiće, sve ih zajedno stavite u sokovnik i odmah popijete. Tako tijekom tri mjeseca, svaki dan.
Ovaj napitak navodno spašava ne samo od raka, već i od mnogih drugih bolesti.

Osnažuje imunološki sustav, spriječava bolesti jetre, bubrega, ojačava pluća, štiti od srčanog udara, smanjuje stres i upale mišića, pomaže u borbi protiv akni, dobar je za vid…

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: