Objavljeno: 14.06.2016 u 11:10 | Featured, Moj Dom | Komentara:

ČUDAN TRIK KOJI PALI! Riješite se muha iz svoje blizine lakše nego ikada (VIDEO)

Ovo je trik koji svakako vrijedi isprobati.

Uz komarce, muhe su najdosadnije ljetne napasti. Osim što su naporne zujanjem i upornim oblijetanjem oko ljudi, a napose oko hrane, mnogima su odbojne upravo zbog toga što mogu biti i prijenosnici raznih zaraza. Ljetni su dani stoga nezamislivi bez muholovki. Društvenim se mrežama proširio trik koji zaista pali, a sve što vam je potrebno kako biste se u kratkom vremenu riješili muha jedna je najlonska vrećica, malo vode, konopac i nekoliko kovanica. Kombinacija djeluje neobično, no svaka je stavka itekako značajna.

Vrećicu napunite vodom do pola, ubacite u nju kovanice i zavežite sve skupa ispred ulaznih ili balkonskih vrata, prozora ili slično.

Svjetlost koja će se reflektirati kroz vodu odbit će muhe, a kovanice će se muhama činiti kao velika “živa” prijetnja. Isprobajte!

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: