Objavljeno: 10.12.2017 u 11:33 | Slike, Zanimljivosti | Komentara:

Svi znate najljepšu djevojčicu na svijetu, ali niste primjetili na fotografijama njenu predivnu majku (FOTO)

Mala Ruskinja Anastasija Knjazeva je proglašena za najljepšu djevojčicu na svijetu i sa šest godina je već prava zvijezda. Bavi se modelingom, reklamira poznate ruske brendove, a na Instagramu ima 500.000 pratilaca. I dok svi pričaju o njoj, malo ko je obratio pažnju na njenu lijepu mamu Anu, koja vodi njene naloge na društvenim mrežama.

Anastasiya-Knyazeva (1)

Ona redovno fotografiše svoju djevojčicu i postavlja njene fotografije na Instagram.

Pored fotografija, tu su i brojni snimci male Anastasije kako pjeva, vozi se u automobilu ili jaše konja.

Majčine fotografije se teško mogu naći na interetu, a često možemo da čujemo njen glas u pozadini videa kada snima svoju kćerku.

Isto kao i svaka majka djeteta modela i Anastasijina se suočila sa oštrom kritikom javnosti.

Anastasiya-Knyazeva (2)

Zamjeraju joj to što stalno postavlja nove fotografije, to što joj kćerka nosi šminku i što se gotovo nikad ne smije na fotografijama.

- Željela bih da znam koliko je roditelji šminkaju prije svakog fotografisanja – stoji napisano na Instagramu.

Neko drugi je napisao: “Zašto se ona nikad ne smije? Ona je dijete”.

Anastasiya-Knyazeva (3)

Anastasijina majka se nije oglašavala po pitanju ovih kritika. Umjesto toga, odabrala je da se fokusira na svoju kćerku i njene prelijepe fotografije.

Njenu majku imamo priliku da vidimo samo na jednoj fotografiji i to onoj koja se nalazi kao profilna na njenom Instagramu.

Anastasiya-Knyazeva (4)

Tu možemo da vidimo malu Anastasiju kako pozira sa svojom majkom, za koju su ljudi takođe komentarisali da je veoma lijepa i da je očigledno od koga je Anastasija naslijedila lijepe crte lica.

Iz priloženog možemo da primjetimo da je Ana lijepa i mlada plavuša kojoj poziranje pred kamerama očigledno nije strano. Takođe je sasvim očigledno da je veoma ponosna na svoju kćerku.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: