Objavljeno: 21.03.2017 u 13:39 | Bizarno, Zanimljivosti | Komentara:

Ima 13 godina, a s njom je spavalo 60 muškaraca

Pedofilski krug masivno je iskoristio ranjivost dviju djevojčica koje dolaze iz problematičnih obitelji.

Foto Ilustracija: Pixabay

Foto Ilustracija: Pixabay

Jedno od najpraćenijih suđenja u Engleskoj u povijesti potreslo je mnoge kad su pred porotu izašle žrtve zlostavljanja.

Pedofilski krug masivno je iskoristio ranjivost dviju djevojčica koje dolaze iz problematičnih obitelji, i to u tolikoj mjeri da su djevojčice vjerovale da je ono što im se događalo bilo ‘normalno’, te su se one osjećale ‘odraslo’ kad su ih muškarci uzeli pod svoje.

Jedna djevojčica potvrdila je da je u vrijeme zlostavljanja prošla kroz ruke 60 muškaraca koji su je silovali. Od toga ih je svega 11 sad na suđenju, pod optužbom da su počinili seksualna zlodjela, a svi poriču da su učinili ijednu od 49 točaka optužnice koje su dignute protiv njih zbog stvari koje su se događale u razdoblju između 2006. i 2012. godine.

Među optužnicama su višestruka silovanja djece mlađe od 13 godina, dječja prostitucija i drogiranje djevojčica kako bi bile ošamućene i lakše stupile u seksualne aktivnosti.

45 optužnica je dignuto u vezi jedne, a četiri u vezi druge djevojčice. Javni tužitelj Oliver Saxby prilikom uvodne riječi je izjavio da je bila riječ o djevojčicama iz nestabilnih obitelji, te su one bile savršena meta. “One su tražile uzbuđenje i pažnju. Tražile su mjesto gdje mogu biti daleko od škole i kuće. Željele su se osjećati odraslo, ali i da netko brine o njima. Pa su bile lak plijen grupi muškaraca koji su željeli neobavezno seksualno zadovoljenje.”

Djevojčice su primale poklone u obliku alkohola, DVD-a, hrane, a povremeno i droge, napomenuo je Saxby: “Postavljeni su im uvjeti, pa su iskorištene. Prvo su je ustanovljeno njihovo povjerenje, a zatim su seksualno iskorištene”. Djevojčice su smatrale da su ti muškarci njihovi dečki, iako su prolazile kroz ruke različitih muškaraca koji su se izmjenjivali, ponekad čak i na dnevnoj bazi. Gotovo svi muškarci su azijskog podrijetla i mnogi među njima su inače prijatelji. Neki su oženjeni i imaju djecu, dok neki rade kao prodavači ili taksisti, piše Independent.

Izvor: express.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: