Objavljeno: 16.02.2017 u 11:30 | Vicevi | Komentara:

VIC DANA: Alimentacija

Razvedeni otac kaže ćerki:

• Večeras kad se vratiš kod majke, predaj joj ovaj koverat i reci joj da, pošto sada imaš 18 godina, da je ovo poslednji ček koji će ikada videti od mene za alimentaciju. Tad se odmakni od nje i posmatraj izraz na njenom licu.

Tako ćerka i uradi, ode kući kod majke i kaže joj:

• Mama, tata me je zamolio da ti predam ovaj koverat i rekao je da ti kažem da, pošto sam sada napunila 18 godina, da je ovo zadnji ček za alimentaciju koji ćeš ikada dobiti. I sada ja treba da se odmaknem i da posmatram izraz tvog lica.

Razvedena majka odgovori ćerki:

• Sledeći put kada posetiš oca, reci mu da sam posle 18 godina konačno rešila da ga obavestim da on nije tvoj otac… i tad se ti odmakni i posmatraj izraz na njegovom licu…

Izvor: balkanspress.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: