Objavljeno: 20.08.2016 u 11:25 | Vijesti | Komentara:

TRAGEDIJA NA JADRANU: Umro u strašnim mukama pred kćerkom i suprugom!

U kampu Mon Perin u istarskim Balama prekjučer je smrtno stradao 44-godišnji turist iz Italije. Aleks Unussich preminuo je nakon eksplozije vrata na toaletu u kampu. Iskrvario je pred suprugom, piše Glas Istre. Unussich je dvogodišnju kćer odveo na toalet, dok ih je supruga čekala u kamp prikolici.

jadran-kamp

Iz zasad neutvrđenih razloga eksplodirala su vrata toaleta, a komadići rasutog stakla zabili su se u nesretnog Italijana među kojima i onaj navodno kobni koji mu se zabio u vratnoj žili.

Upravo taj je bio presudan. Nakon eksplozije 44-godišnjak je 15-ak metara prepješačio do supruge da mu pomogne.

Iza sebe je ostavljao trag krvi. Ondje je pred očima supruge i kćeri preminuo. Djevojčica nije ozlijeđena.

Pretpostavlja se da ju je otac zaštitio vlastitim tijelom. Kako se neslužbeno doznaje u kampu, u trenutku nesreće Italijan je bio pred toaletom te nije dirao staklena vrata. Iz kampa tvrde kako su vrata uvijek otvorena te da ih zatvaraju i zaključavaju samo kad kamp ne radi. Više o tragediji bit će poznato nakon istrage koja je u toku.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: