Objavljeno: 07.07.2017 u 17:45 | Svijet, Vijesti | Komentara:

SVIJET U SUZAMA Maleni Bradley izgubio životnu utakmicu

Tužna informacija stiže iz Engleske. Navijač Sunderlanda, šestogodišnji Bradley Lowery, izgubio je bitku s tumorom.

djecak-bradley (1)

“Nakon velike borbe naš Bradley je danas preminuo”, priopćila je njegova obitelj.

Njemu je prije tri godine dijagnosticirana neuroblastoma, s kojim se borbi od rođenja. Međutim, bolest se vratila i veliki navijač Sunderlanda je posljednjih dana bio u teškom stanju, a pored obitelji, uz njega je cijelo vrijeme bio i engleski napadač Jermain Defoe.

djecak-bradley (2)

Njegova majka objavila je poruku na Facebooku…

“Moj hrabri dječak danas je otišao s anđelima. On je naš mali superheroj i borio se cijelo vrijeme. No bio je potreban negdje drugdje. Nema riječi koja bi opisala koliko su naša srca slomljena. Hvala svima na podršci i lijepim riječima. Naš dječak je zaspao i sada leti visoko s anđelima”, napisala je.

Bradley se dugo vremena borio s opakom bolešću i uspio je ujediniti sve navijače u Engleskoj te dobiti njihovu podršku. Svi su bili uz navijača Sunderlanda, a osobito njegov idol Defoe koji je do posljednjeg dana bio uz njega.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: