Objavljeno: 20.10.2016 u 13:53 | Vijesti | Komentara:

Sin uhvatio majku u sek*u sa djedom, reakcija majke je nečuvena!

Majka koja je ubila svog osmogodišnjeg sina, samo zato jer je nesretni dječak slučajno saznao da je ona u vezi sa njegovim djedom, osuđena je na 30 godina robije u Italiji. Veronica Panarello udavila je svoga sina Lorisa Stivala s električnim kablovima i ostavila njegovo tijelo u kanalu u mjestu Santa Croce na Siciliji.

majka-djedj-sin

Panarello se nakon ubistva pokušala pretvarati da je njen sin otet, rekavši policiji da ga je posljednji put vidjela kada ga je ostavila u školi, te da ga nije bilo kada došla po njega poslijepodne.

Policija je počela sumnjati u priču dječakove majke nakon što je pregledala nadzorne kamere u školi, čiji snimci se nisu poklapali s njenom pričom.

Na kraju je proglašena krivim za ubistvo i prikrivanja tijela.

Kada je priznala ubistvo, Veronica je pokušala optužiti oca svoga supruga Andreu Stivala, tvrdeći da joj je on pomogao da nađe mjesto gdje će baciti dječakovo tijelo, a potom ga i lično ubio, a sve zbog toga jer ih je nesretni dječak uhvatio tokom sek*a.

Stival je najavio tužbu za klevetu.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: