Objavljeno: 31.05.2017 u 10:48 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Roditelji ostavili bebu s tri psa: Pitbull ju je na smrt izgrizao…

Nakon ovog strašnog događaja, sva tri psa odveli su u azil za životinje i smjestili ih u karantenu. Susjedi su zgroženi, roditelji zasad nisu krivično odgovarali…

pitbulovi

Susannah Jean Murray, tri tjedna staru bebu iz američkog Michigana, izgrizao je i usmrtio pitbull. Roditelji su je ostavili samu u sjedalici na pet minuta u prostoriji u kojoj su bila tri pitbull.

Jedan od njih napao je djevojčicu i izgrizao ju po glavi. Iako su je brzo odvezli u bolnicu na operaciju, njene ozljede ipak su bile preteške. Preminula je sljedeće jutro, javlja MiLive.

Nakon ovog strašnog događaja, sva tri psa odveli su u azil za životinje i smjestili ih u karantenu.

- Kad imate dijete staro tri tjedna ne smijete ga ostavljati samog, pogotovo ne u blizini pasa. Nije tu samo riječ o pitbullu, svaki pas može napasti, rekao je šef lokalne policije Terry Dixon.

Susjedi obitelji su zgroženi, a roditelji koji su ostavili dijete s tri Pitbull zasad nisu krivično odgovarali.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: