Objavljeno: 08.03.2017 u 12:21 | Vijesti | Komentara:

Putinova čestitka za 8. mart: Izgovorio je stihove zbog kojih će svaka žena zadrhtati (VIDEO)

Predsednik Rusije je naglasio da nije čudno da su muškarci vijekovima ženama posvećivali muziku i pjesme, podsjetivši na stihove o ženama pjesnika Konstantina Balmonta

putin-cestitka

Vladimir Putin čestitao je ženama 8. mart uz stihove Konstantina Balmonta.

- Vi popunjavate sve svojom lepotom i životnom energijom, grejete nas nežnošću i velikodušnošću, stvarate atmosferu topline, gostoprimstva, harmonije. Zbog brige o deci i unucima, vi nemate trenutka odmora za sebe. Mi se često pitamo kako sve to uspevate? Međutim, glavno je da mi vas volimo i cenimo – rekao je Putin, a prenose ruski mediji.

Predsednik Rusije je naglasio da nije čudno da su muškarci vekovima ženama posvećivali muziku i pesme, podsetivši na stihove o ženama pesnika Konstantina Balmonta.

„Žena je sa nama kada se rađamo,

Žena je sa nama u našem poslednjem času,

Žena je naše znamenje kada se borimo,

Žena je radost kada otvorimo oči“.

– U ženi tražimo i uvek nalazimo sve: i nadahnuće i utehu. Žena — izvor našeg sopstvenog života i njen nastavak kroz decu. Međutim, i žene se nadaju našoj muškoj podršci. Mi ćemo se toga sećati. I ne samo danas. Radićemo sve da naše voljene budu okružene pažnjom i brižnošću kako bi se često smejale – naveo je ruski lider u svojoj čestitki, poželevši ženama zdravlje, uspeh, radost i sreću.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: