Objavljeno: 09.11.2016 u 11:37 | Vijesti | Komentara:

PRONAĐEN UBICA JELENE MARJANOVIĆ: Policija šokirana – dugo u praksi nismo imali ovakav slučaj!

Ubica pjevačice Jelene Marjanović Krsmanović identifikovan je i policija zna ko je 2. aprila počinio ubistvo na nasipu Crvenka u Borči. Kako je premijer Aleksandar Vučić rekao gostujući na RTS, policija je uspjela da riješi taj slučaj, a kako Kurir saznaje riječ je o podvojenoj ličnosti, koja nije svjesna da je počinila zločin.

jelena-marjanovic-foto2

Ključna saznanja

Nakon danonoćne istrage, koja je trajala mjesecima, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi sa misterioznim ubistvom Jelene Marjanović Krsmanović i uspjeli su da otkriju ko je počinio zločin koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost, piše Kurir.rs.

- U pitanju je osoba koja je pati od jednog od najtežih oblika poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvjestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne sjeća da je ubio pjevačicu, pa samim tim se ne seća kako i zašto je učinio, kaže izvor iz istrage.

Koliko je ta osobo nesvjesna zločina koji je počinila, govori i činjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnost.

- On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvijezde „Granda“. O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pjevačice i majka maloljetnog djeteta.

Policija je saslušala više od 300 ljudi koji su bili u kontaktu sa pjevačicom i žive u Borči i Crvenki.

- Neki od njih su privođeni na informativni razgovor nekoliko puta dok su određeni prolazili i poligrafska ispitivanja.

Na osnovu tih dokaza policija je utvrdila da se ubica ne sjeća samog zločina.

- Sve vrijeme se ponaša kao osoba koja nema veze sa tim , jer je ubijeđen da to nije uradio/uradila. Policajci su ostali šokirani, pošto dugo u našoj praksi nije zabilježen ovakav slučaj, dodao je sagovornik.

Policija zna sve, a tužilac traži dokaze

- Policija zna sve. Veoma je važno i za državu da se ovaj slučaj riješi. Ubistvo Jelene Marjanović postalo je državna tema. Tužilac, međutim, nije zadovoljan prikupljenim dokazima i zato ubica još nije uhapšen, rekao je premijer Aleksandar Vučić nedavno.

Zoran pomaže istrazi

- Sve što sam znao, rekao sam policiji. Sve sumnje koje sam imao predočio sam njim, a i onima koji to provjeravaju. Zovu me kada im zatrebam za neka nova saznanja – rekao je Zoran Marjanović.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: