Objavljeno: 05.05.2017 u 13:22 | Vijesti | Komentara:

PRIČA KOJA JE ŠOKIRALA SVIJET: 4 MLADIĆA POGINULA U AUTU, A KADA SU OTVORILI GEPEK…

Prije nesreće su svratili do kuće, a majka, ispraćajući ih jako zabrinuta je rekla: Draga djeco, pazite se i neka vas Bog čuva… Istinita priča protutnjala je brzinom svjetlosti internetom.

automobil

Naime, priča, za koju se tvrdi da je istinita, počinje veoma potresno i smrću četvorice pijanih mladića koji su krenuli u noćni provod. Prethodno su svratili, do kuće jednog od njih, a njegova majka, ispraćajući ih jako zabrinuta je rekla: “Draga djeco, pazite se i neka vas Bog čuva”! Mladići su se nasmijali na ovo, a jedan od njih je nastavio da se podsmijeva: “Nemamo mjesta za njega, ima nas mnogo u autu, može da ide sa nama jedino u gepeku, neka ga tamo.”

Dogodila se strašna nesreća. Sva četvorica poginula su u smrskanom autu. Došli su policija, hitna pomoć, vatrogasci. Mladim ljudima nije bilo pomoći. Ali, sve je šokiralo ono što su vidjeli u gepeku uništenog vozila. Tamo je bio karton jaja. Nijedno od njih nije bilo slomljeno.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: