Objavljeno: 07.02.2018 u 21:18 | Vijesti | Komentara:

PRAVA DRAMA U CAZINU: Muž (26) i ljubavnik (23) pretukli je kad su doznali da je s obojicom!?

Prava drama odvijala se jučer na području grada Cazina. Čini se da je u pitanju “ljubavni trougao” i da je žena pretučena nakon što su muž i ljubavnik doznali da je ona bila s obojicom!?

drama-cazin

Podaci koji su stigli iz policije o ovom slučaju su relativno šturi. Evo šta je navedeno…

Ministarstvo unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona (MUP USK) je, u ponedjeljak 05.02.2018. godine, obaviješteno o slučaju nasilja.

Naime, Policijska stanica Cazin zaprimila je dojavu da postoje određeni problemi između P.A., koja je rođena 1987. godine, njenog nevjenčanog supruga B.A. (rođen 1992.godine) i lica P.Š.(rođen 1995.godine), s kojim je ista bila u ljubavnoj vezi.

- Policijski službenici su odmah nakon primljenog poziva došli na lice mjeste, te uviđajnim radnjama utvrdili da su isti fizički napali P.A., koja je pri napadu zadobila tjelesne povrede. Istraga o krivičnom djelu je u toku, a daljni rad na dokumentovanju krivičnog djela “Nasilničko ponašanje” počinjen od strane B.A. i P.Š nastavljaju istražitelji OKP PS Cazin – navode iz policije.

Međutim, doznaje se nezvanično i više detalja… pročitaj na sljedećoj stranici.

Sljedeća stranica

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: