Objavljeno: 06.06.2017 u 11:59 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Otac htio utopiti bebe blizance: Komšija uletio u kuću i ubio ga

Tromjesečni dječak i djevojčica, koji su inače rođeni prerano, uspješno se oporavljaju od napada vlastitog oca. Napadačeva supruga kaže da joj je prijetio nožem i govorio joj da će je ubiti.

Cash (lijevo) ubio je susjeda Lelanda (desno) jer je pokušavao utopiti svoje blizance

Cash (lijevo) ubio je susjeda Lelanda (desno) jer je pokušavao utopiti svoje blizance

Cash Freeman iz Floride ubio je svog susjeda Lelanda Michaela Fostera jer je pokušavao utopiti svoje tromjesečne blizance dok je ženi prijetio nožem.

Tromjesečni dječak i djevojčica, inače su rođeni prerano, no uspješno se oporavljaju od napada vlastitog oca. Napadačeva supruga kaže da joj je prijetio nožem i govorio joj da će je ubiti dok je u kadi pokušavao utopiti djecu. Nazvala je policiju, ali prije nego su oni stigli, 12-godišnja kći vlasnika kuće potražila je pomoć kod susjeda, piše Daily Mail.

Cash Freeman naoružao se revolverom i otišao kod susjeda. U njega je ispalio dva hica i ubio ga. Policija ga je privela na ispitivanje, ali su ga pustili i sad istražuju opravdavaju li okolnosti pucnjavu.

Ubijeni Foster bio je već poznat policiji zbog podmetanja požara i obiteljskog nasilja gušenjem.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: