Objavljeno: 09.03.2017 u 9:08 | Regija, Vijesti | Komentara:

Nudila seks muškarcima, pa ih napadala bejzbol palicom i pljačkala. Probajte da je prepoznate (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su A. N. (1996) iz okoline Novog Sada, zbog sumnje da je izvršila više razbojništava.

osumnjicena

Sumnja se da je jedno razbojništvo izvršila 12. februara u Beogradu u popodnevnim satima, tako što je nudeći seksualne usluge sa muškarcem otišla do njegovog stana i uz prijetnju bejzbol palicom ukrala mu dvije platne kartice i manju sumu novca.

Takođe, nudeći seksualne usluge, 3. marta ove godine u Beogradu, u kasnim večernjim satima, sa drugim muškarcem je ušla u automobil i uz upotrebu spreja oduzela mu automobil, mobilni telefon, novac i lična dokumenta.

MUP sumnja da je oštećenih građana više, te ih poziva da ako osumnjičenu prepoznaju sa fotografije, obaveste Policijsku upravu za grad Beograd na brojeve telefone 011/279-74-70 i 064/44-00-581.

Izvor: Tanjug.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: