Objavljeno: 03.12.2016 u 12:23 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

NAPIO SE TOLIKO da je završio u MRTVAČNICI, NEĆETE VJEROVATI ŠTA SE ONDA DESILO

Poljak po imenu Kamil, toliko se napio od votke, da mu je srce stalo, a potom su ga lokalni ljekari proglasili mrtvim, poslavši ga u mrtvačnicu.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Tu tek nastaje cirkus…

Ovaj 25-godišnji momak, koga su proglasili mrtvim, probudio se poslije pijanstva i shvatio gdje se nalazi.

Odmah je obio vrata, izašao i umjesto da ide kući da odmara i potpuno se otrijezni, vratio se u pab kako bi sa društvom nastavio da pije, prenosi “Dejli mejl”.

Prethodne večeri toliko se uvoštio da mu je srce stalo od alkohola, a ljekari u lokalnoj bolnici u mjestu Kamjena Gora, nisu mogli da ga reanimiraju, već su se pomolili za pokoj njegove duše i poslali ga u mrtvačnicu.

Poljak je ipak bio jači od sudbine i zakona prirode.

Nešto slično dogodilo se prošle godine u Rusiji u regionu Kansanki kada je momak takođe posle žurke, na identičan način završio u mrtvačnici.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: