Objavljeno: 02.09.2017 u 9:30 | Vijesti | Komentara:

DETALJI TRAGEDIJE U KOJOJ SU SE UTOPILI DIJETE (4) I MAJKA: Čitav grad u šoku! (FOTO)

U dijelu Vukovara nedaleko od Vodotornja, na obali Dunava, pronađeno je tijelo dječaka (4). Prema neslužbenim informacijama, u petak oko 12 sati na obalu Dunava, u dijelu koji je inače prteni put, došli su žena s djetetom te jedna starija gospođa.

detalji-tragedije-4

Zajedno su tu boravili jedno vrijeme te se šetali uz rijeku. Iz još neutvrđenog razloga, u jednom je trenutku dječak pao niz rub, otklizao se niz strmu zidanu obalu Dunava i završio u brzoj rijeci. Šokirana je za njim odmah u rijeku skočila mlađa žena. Vjeruje se da je riječ o djetetovoj majci. Pokušavala je dostići dječaka, čija je glavica sve više nestajala ispod površine.

Dunav je na tom dijelu gdje je dječak upao vrlo brz. Nažalost, majka nije uspjela dostići dijete, jer se i ona utopila, odnosno nestala ispod površine vode.

Sav je taj užas na obali gledala starija žena, za koju policija pretpostavlja da je baka djeteta i majka nestale žene. Ona je vriskom i pozivanjem u pomoć dozvala ribare koji su se nalazili stotinjak metara dalje te koji su pozvali policiju i pomoć jer u tom trenutku više nisu vidjeli ni jedno tijelo u Dunavu.

Tijelo djeteta ubrzo je pronađeno dvjestotinjak metara dalje od mjesta gdje je upalo u vodu. Osoblje Hitne medicinske pomoći, koji su također odmah stigli, pokušali su reanimirati dječaka, ali nažalost bez uspjeha. Dječak je odvezen u vukovarsku bolnicu na patologiju, gdje treba biti obavljena obdukcija kako bi se barem djelomično uspjelo utvrditi kako je i zašto upao te se utopio u rijeci.

Stigli su na mjesto tragedije i vukovarski ronioci koji su, metar po metar, drzeći se za užad na obali, kako ih ne bi odnijela vodena struja, pretraživali uzak pojas korita Dunava uz obalu. Dunav su pretraživali i ljudi iz Gorske službe spašavanja te policija u svojim plovilima.

detalji-tragedije-f

- Možemo potvrditi jedino da je pronađeno mrtvo tijelo četvorogodišnjeg djeteta te da tragamo za još jednim tijelom. Žena koja je očevidac događaja pod velikim je šokom i stresom te se od nje ne mogu trenutačno dobiti informacije koje bi značajno pomogle istrazi. Vjerujemo da se radi o jednoj obitelji, baki, majci i unuku, ali to još istražujemo – izjavio je kratko predstavnik za javnost vukovarsko-srijemske PU Domagoj Džigumović.

Navodno je cijelo vrijeme u policiji baka ponavljala ‘moje drugo dijete’ tako da se ne zna šta govori niti na koga misli. Potragu je otežavala jaka struja, ali i niz brodskih barži koje se nalaze na tom dijelu obale. Ondje se nalaze i nakupine granja tako da voda tijelo može odvući praktično bilo gdje.

U Vukovaru su svi potreseni strašnom tragedijom. Prolaznici su  dolazili na obalu Dunava ne bi li ikako pomogli spasiocima u pronalasku tijela nestale žene.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: