Objavljeno: 24.02.2018 u 13:21 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Tvrdi da je došao iz 2075.: ‘Znam kad će se dogoditi Treći svjetski rat i koje će ga zemlje započeti’

U zadnje vrijeme u medijima se pojavio neobično velik broj ljudi koji tvrde da su došli iz budućnosti i donijeli važne poruke za čovječanstvo.

kraj-svijeta

Najnoviji “povratnik” koji se predstavio kao Michael Phillips tvrdi da je rođen 2043. godine te da je doputovao u naše vrijeme iz 2075. kako bi upozorio čovječanstvo na skorašnji početak Trećeg svjetskog rata.

U videu objavljenom na YouTube kanalu Apex TV ispričao je da će se u 2019. dogoditi kratak nuklearni rat između SAD-a i Sjeverne Koreje koji će završiti nakon što Amerikanci ubiju Kim Yong-una.

Posljedice toga dovest će navodno do Trećeg svjetskog rata u kojem će Rusija i Kina ratovati protiv Velike Britanije i Amerike.

“Uključit će se još nekoliko zemalja, no to će biti vrlo kratak i brutalan rat. Trajat će samo tri godine. Poginut će milijuni ljudi, a bit će korišteno i nuklearno oružje ograničenog kapaciteta”, kaže on.

Također je ispričao da će Donald Trump osvojiti još jedan mandat za predsjednika SAD-a, ali će u trećem pokušaju izgubiti.

Za predsjednicu će se, prema njegovim tvrdnjama, kandidirati i Oprah Winfrey, no neće uspjeti u tome.

“Na vlast će doći čovjek koji se zove Michael Macintosh, no to će se dogoditi u kasnim dvadesetima”, kaže on.

Otprilike u isto vrijeme Space X Elona Muska će se navodno spustiti na Mars i tako će započeti pripreme za kolonizaciju.

“Do 2032. imat ćemo baze na Marsu i na Mjesecu, a do mog rođenja 2043. dobivat ćemo resurse s drugih planeta Sunčeva sustava”, ispričao je Michael.

Korisnici YouTubea imaju podijeljeno mišljenje o njegovoj vjerodostojnosti, no čini se da su “putnici kroz vrijeme” postali popularan trend na internetu koji privlači mnogo pozornosti pa nema sumnje da ćemo ih u skoroj budućnosti i dalje susretati.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: