Objavljeno: 08.11.2017 u 13:21 | Ljepotice, Showtime, TV, Video | Komentara:

Šok na albanskoj televiziji: Svi su vidjeli da pleše bez gaćica (VIDEO)

Kejvina je nastupila u show programu u haljini s dva proreza koja se protežu gotovo do grudi. Također, nije nosila donje rublje i u nekoliko trenutaka pokazala je više nego što je trebalo

kejvina-naslovna

Albanska manekenka i voditeljica Kejvina Kthella uskočila je u crvenu izazovnu haljinu koja ne ostavlja mjesta za maštu i izvela prilično senzualan i provokativan ples i tu ne bi bilo ništa sporno da se sve nije odigralo na albanskoj nacionalnoj televiziji.

Kejvina je nastupila u emisiji, u kojoj je i sama voditeljica, u haljini s dva proreza koja se protežu gotovo do grudi. Također, nije nosila donje rublje i u nekoliko trenutaka pokazala je više nego što je trebalo dok je zavodljivo plesala.

Muškarci u studiju nisu znali što ih je snašlo, kao ni gdje da prvo gledaju – u bujno poprsje ili međunožje. Pogledajte kako je to izgledalo:

Kejvina je u Albaniji i jako popularna na društvenim mrežama, a njezin Instagram profil prati više od 30 tisuća fanova. To nije ni čudno s obzirom kakve fotke voli objavljivati.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nije joj strano hvaliti se svojim atributima, a najčešće ističe svoj ravan trbuh i bujnu pozadinu.

kejvina-albanija (1)

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: