Objavljeno: 21.05.2017 u 11:20 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

KAKO UOPŠTE VIDIŠ PUT: Rus vozi NAJLUĐI taksi na svijetu, niko prije njega nije imao OVO (VIDEO)

Zahvaljujući razvoju tehnologije danas je potpuno normalna stvar da svaki taksista ima GPS uređaj za navođenje. Međutim, video iz jednog moskovskog taksija je postao potpuni hit na internetu!

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Nije lako biti taksista, naročito ne u velegradu poput Moskve, u kojoj živi oko deset i po miliona stanovnika. Morate popamtiti sve ulice i brojeve, odgovoriti na zahtjeve mušterija.

Tradicionalne karte i mape su daleka prošlost, a i GPS uređaj za navođenje često zna da zakaže.

Kako bi se osigurao i sveo greške na minimum, jedan moskovski takstista je odlučio da u svoje vozilo ugradi “nekoliko” komada.

Zaprepašćeni putnik, koji je i snimio video, počeo je da broji: 1, 2, 3, 4, 5…11, 12, 13!? I slovima TRINAEST monitora ovaj Rus ima u svojim kolima!

Kako je objasnio, 10-11 monitora služi samo za primanje taksi poziva, jedan je GPS navigator, a jedan je digitalni video rekorder (DVR).

Na tome kako je sredio svoje vozilo bi mu pozavidio i glumac Sami Naseri koji je u kultnom filmu “Taksi” vozio nešto slično. Međutim, ruski taksista je ipak odnijeo pobjedu!

Jedino pitanje ostaje, prijatelju kako uopšte vidiš put od tolikih gadžeta?!

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: