Objavljeno: 04.12.2017 u 12:46 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Zaglavio svoj ‘ponos’ u okasti ključ, doktori i vatrogasci u pomoć zvali zubare (FOTO)

Jedan muškarac u Kini zaglavio je svoj spolni organ u okasti ključ malog promjera, a kako mu doktori i vatrogasci nisu mogli pomoći, spasio ga je zubar.

zaglavio-okasti-kljuc (1)

Nesretni slučaj dogodio se prije nekoliko mjeseci, a sad su društvenim mrežama počele kružiti fotografije.

Prije nego je u pomoć priskočio zubar s posebnom malom bušilicom, prošlo je 17 sati, muškarcu je penis potpuno poplavio, piše Daily Mail.

zaglavio-okasti-kljuc (2)

Muškarca, neženju iz grada Linhai u kineskoj pokrajini Zhejiang, prvo su htjeli podvrnuti operaciji kako bi smanjili krvni pritisak prije nego uklone alatku. Navodno su za pristanak zvali i njegove roditelje, koji su pristali, no nisu se pojavili u bolnici da potpišu dokument.

Doktori su stoga zvali vatrogasce koji su došli s brusilicom, no nisu je smjeli upotrijebiti. Tad su u pomoć priskočili zubari, čije bušilice imaju regulatore za hlađenje, zbog čega se metalni alat nije ugrijao. Nakon 30 minuta rada, neženja je oslobođen, no posramljen zauvijek.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: