Objavljeno: 17.09.2017 u 11:50 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

VELIKI SKANDAL U AVIO KOMPANIJI: Piloti tajno snimali stjuardese tijekom se*sa (FOTO)

Njemačka zrakoplovna tvrtka Condor suočena je sa se*s skandalom. Naime, piloti kompanije tajno su snimali stjuardese tijekom se*sa na raznim mjestima, ali i u avionu.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Fotografijama i snimkama potom su se međusobno hvalili. Kompanija je nakon tih glasina izdala upozorenje za zaposlenike.

Upozorili su da je takvo ponašanje kazneno djelo te da bi krivci mogli dobiti i do dvije godine zatvora. Kompanija je još u lipnju upozorila na neprimjereno ponašanje.

Kako prenosi njemački Focus oni su u upozorenju istaknuli: “Očito je da su neki piloti tajno fotografirali ili snimali ženske članove posade u eksplicitnim aktivnostima”.

“Jasno je da u našoj organizaciji nema mjesta za takvo neprimjereno ponašanje”, rekao je glasnogovornik Condora nakon tih saznanja dodajući da provode istragu koja je u interesu svih zaposlenika kompanije, javlja The Sun.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: