Objavljeno: 30.05.2018 u 11:24 | Ljepotice, Showtime, Slike, TV | Komentara:

VAU! Buckasta Huanita iz ‘Očajnih domaćica’ je porasla i ODUŠEVILA planetu fotografijom u MATURSKOJ HALJINI!

Medison De La Garsija proslavila se kao simpatična, buckasta Huanita Solis u seriji ‘Očajne domaćice’, a šest godina nakon završetka snimanja, ona više nije djevojčica na kakvu smo navikli.

huanita (1)

Podsjetimo, Medison je u seriji od 2008. do 2012. godine igrala kćerku Gabrijele Solis, iaz čijeg lika stoji Eva Longorija, a danas je izrasla u nevjerovatno šarmantnu mladu damu.

Ova 16-godišnkjakinja se i dalje bavi glumom, a uporedo pokušava da se probije i kao scenarista, ali joj je u odnosu na sve nabrojano prioritet školovanje.

huanita (2)

Medison se nedavno na Instagramu pohvalila i svojim izdanjem za prvi maturski ples, a blistala je u kombinaciji primerenoj svojim godinama, što je još jedan dokaz da je slava nije promijenila.

Ona se odlučila za crnu haljinicu da dugačkim šlepom koju je iskombinovala sa crnim bajkerskim čizmicama, a Instagram korisnici su je pohvalili i primjetili da kako raste, tako sve više liči na svoju stariju i daleko popularniju sestru – Demi Lovato.

huanita (3)

Uprkos tome što Medison i Demi dijeli razlika od 10 godina, njih dve su najbolje prijateljice i velika podrška i oslonac jedna drugoj.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: