Objavljeno: 23.09.2017 u 10:44 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

Udana profesorica spavala se s četvoricom učenika, zavela ih porukama i fotkama u tangama (FOTO)

Udana profesorica umjetnosti uhićena je jer je navodno imala seks s četvoricom svojih učenika, a ono što čitavu situaciju čini pomalo bizarnom je da je s dvojicom spavala isti dan.

Jessie Lorene Golin (1)

Jessie Lorene Golin (25) iz Arkansasa od jučer se nalazi u pritvoru nakon duge istrage vezane za odnose s četvoricom tinejdžera.

Jessie Lorene Golin (2)

Svoje veze počinjala je pisanjem poruka i dopisivanjem, a završavala žestokom akcijom s maloljetnicima, piše Daily Mail.

Jessie Lorene Golin (3)

Prema svjedočenju jednog dječaka, jednom od učenika na satu je rekla da izgleda dobro, pa mu je potom poslala svoje slike u tangama.

Jessie Lorene Golin (4)

Sve to potvrdila je policija, a proglase li je krivom, mogla bi dobiti zatvorsku kaznu od 10 do 40 godina. Ravnatelju škole optužena je samo rekla kako ne želi izgubiti muža.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: