Objavljeno: 24.01.2018 u 15:13 | Lifestyle, Slike | Komentara:

Svi uzdišu za njegovim tijelom, a tek kad mu vidite djevojku…

Trener Joe Wicks iz Engleske izgradio je pravo fitness-carstvo. Ovaj 31-godišnjak objavio je pet knjiga i prodao dva milijuna primjeraka.

zgodni-trener (1)

Unatoč svjetskoj slavi, Joe se ne smatra poznatim, a koliko je uspješan u postizanju fit izgleda, najbolje svjedoče njegove fotografije kojima oduševljava fanove na Instagramu.

zgodni-trener (2)

No, osim dobrog tijela, Joe otkriva i neke savjete za gubitak tjelesne težine.

‘Postavite si cilj, ne samo onaj koji se tiče izgleda. Primjerice, prijavite se za neku utrku i onda se usredotočite na pripremu za nju. Nemojte se samo gledati u ogledalo i stajati na vagi’, kaže Joe.

zgodni-trener (3)

Drugi savjet jest – počnite kuhati! “Najbolji korak prema tome da izgledate i osjećate se bolje jest taj da počnete sami pripremati svoje obroke”, kaže Joe.

I treće – živite jednostavno. “Ne opterećujte se brojanjem kalorija, već pazite na to da odradite zadane vježbe, jedete triput dnevno, jedete voće umjesto kolača…”, savjetuje Joe.

zgodni-trener (4)

Osim uspjeha u fitnessu i na poslovnom planu, Joe dobro stoji i u ljubavi.

zgodni-trener (5)

U duljoj je vezi s modelom Rosie Jones koja također ne zaostaje dobrom linijom.

zgodni-trener (6)

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: