Objavljeno: 23.09.2016 u 10:21 | Slike, Svijet, Vijesti | Komentara:

SLOMIO JOJ VILICU I ISPOMJERAO ZUBE: Odbila je seks, a dečko ju je BRUTALNO PREBIO!

Stefani Litlvud (32) iz Lidsa brutalno je prebio pijani dečko Vejn Hoban nakon što je odbila da spava sa njim. Ova Britanka je na Fejsbuku podjelila fotografije svoje slomljene vilice, polomljenih zuba i modrog lica.

- Cijele noći se ponašao agresivno i bezobrazno. Kada sam ga odbila, ostavio me je uplakanu ispod pokrivača i izašao iz sobe. Međutim, kada se vratio, uhvatio me je za članak i izvukao iz kreveta. Bacio me je na pod, nisam mogla da se pomjerim. Sjeo je na mene i udarao me bez prestanka jedno 40-50 puta – napisala je Stefani.

Od siline udaraca, njeni zubi su pomjereni u stranu, što zubarima dodatno otežava rekonstrukciju.

Vejn je za nasilje nad svojom djevojkom dobio samo 16 mjeseci zatvora i uskoro bi mogao da se nađe na slobodi, a toga se Stefani najviše plaši.

- I dalje ću patiti dok je on na slobodi – priznala je Britanka.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: