Objavljeno: 04.06.2018 u 10:58 | Film, Showtime, Slike, TV | Komentara:

POZNATI GLUMAC NEPREPOZNATLJIV, FANOVI ZABRINUTI: OVO nije naš heroj! Na slikama izgleda blijedo, mršavo, čak i bolesno!

Nedavno je na društvenim mrežama Džoni Dep (54) objavio svoje novije fotografije kojima je šokirao obožavatelje. Fotke zvijezde ‘Pirata s Kariba’ i brojnih drugih blokbastera koji, uglavnom zahvaljujući njemu, već decenijama pune bioskopske blagajne, nastale su tokom evropske turneje njegovog benda The Hollywood Vampires.

johny-deep (1)

Inače, prema mišljenju mnogih, zgodni Dep na novim fotkama izgleda mršavo i blijedo, čak i bolesno.

johny-deep (2)

“Moj heroj izgleda bolesno”, “Jako je mršav” i “Je li to uopšte on”, samo su neki od komentara koje su obožavatelji napisali pokraj Depovih fotki iz Rusije.

johny-deep (3)

Da nešto s glumcem nije u redu pokazuje i njegovo nedavno ponašanje, kad je pijan u noćnom klubu prijatelju plaćao da ga udara, ali i nedavni incident sa snimanja filma ‘Lavirint’ gdje je Džoni fizički nasrnuo na lokacijskog menadžera filma.

johny-deep (4)

Udario ga je u rebra, a kad je krenuo i dalje da ga tuče, ljudi sa seta su ih odvojiti. Nakon toga je, kako je ispričao jedan od svjedoka, koji je rekao i da je Dep na set došao u ‘toksičnom stanju’, menadžeru nudio novac da ga udari i vikao: ‘Udari me ako smiješ, evo ti 100.000 dolara’.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: