Objavljeno: 18.12.2017 u 14:13 | Lifestyle, Slike | Komentara:

Ona je najzgodnija mama na svijetu: Lajla ima 50 godina, a izgleda KAO DJEVOJKA (FOTO)

Godine su tu da bi se prevarile, tako makar misli Lajla Vajt (50) iz Singapura koja izgleda daleko mlađe od svoje generacije.

lajla-50-godina (1)

Tajna njene mladolikosti je jednostavna, a zdrava ishrana i vježbanje.

“Nemoguće je da ona ima 50 godina”, na taj način se komentariše Lajlin izgled.

lajla-50-godina (2)

Ali ma koliko da je teško povjerovati u to, istina je. Lajla se fitnesom bavi od najranije mladosti. Okrenula se ovoj sportskoj disciplini posmatrajući brata kako trenira.

Mama iz Singapura je vremenom pojačala svoje vježbanje i posvetila se bodibildingu. Bila je veoma uspješna na takmičenjima, danas radi kao lični trener, a odnedavno se bavi i modelingom.

Pravi je primjer da besporijekorna linija ne dolazi preko noći. Onoliko pažnje koliko je svih ovih godina posvećivala treniranju, pružala je i ishrani. Nezdrave namirnice na njenom jelovniku nećete naći, ali zato se na njemu najčešće servirani piletina, riba i povrće.

lajla-50-godina (3)

Lajla ne krije da je za njen izgled zaslužna i genetika. Istakla je da nikada nije imala probleme sa kilogramima, pa čak ni u trudnoći.

Mama je dvije tinejdžerke koje slobodno mogu reći da imaju najzgodniju mamu na svijetu. I sve uspješniju fitnes zvijezdu.

Neko popularnost stekne u mladosti, Lajla u 50. postaje sve poznatije ime. Brojni sportski brendovi žele baš nju za zaštitno lice.

lajla-50-godina (4)

Od izgleda Lajle Vajt nema boljeg dokaza da treniranje mora da bude obaveza svih nas. Oni kojima je treniranje rutina, hvaliće se u pedesetim fit linijom.

Da li biste vi Lajli dali 50 godina?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: